Boom Beach update mei 2014

Bij de Boom Beach update voor mei 2014 hebben er enkele grote veranderingen plaats gevonden. Zo zijn er twee compleet nieuwe aanvullingen voor Boom Beach.

Nieuwe verdedigingswerken- en functies in het spel.


  • De duikboot, er is een duikboot toegevoegd aan het spel. Deze duikboot is beschikbaar voor spelers vanaf hoofdkwartier level 9. Met de duikboot is het mogelijk om te duiken naar schatten, voor elke duik actie krijg je 3 beloningen. Het duiken wordt bekostigd met goud, hoe dieper je wilt duiken hoe meer je zult moeten betalen.
  • Beloningsschip, vanaf nu komt er elke dag een beloningsschip naar je eiland waar je kunt kiezen tussen 3 verschillende dagelijkse beloningen. De grote van de beloning hangt af van het aantal medailles dat je hebt verdiend in Boom Beach.
  • Bij het aanvallen en winnen van een speler in de wereldwijde top 3 krijg je nu een speciale beloning.
  • Schokbomwerper, de schokbomwerper is vanaf hoofdkwartier level 17 beschikbaar in Boom Beach. De schokbomwerper verlamt de troepen die je eiland aanvallen, waardoor je verdedigingswerken zich kunnen uitleven op die troepen zonder schade te incasseren.
  • Het noordelijke gedeelte van de Boom Beach map is voortaan bedekt met sneeuw en ijs. Het is alleen in dit gebied mogelijk om ijskristallen te verdienen met aanvallen.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *