Boom Beach update oktober 2014

Boom Beach update oktober 2014

Bij de Boom Beach update van oktober zijn er enkele ingrijpende veranderen doorgevoerd in het spel Boom Beach. Zo is het vanaf nu mogelijk om gevechtsgroepen te vormen van 5, 10,25 of 50 leden. Met deze groep is het mogelijk om gemeenschappelijk een basis van de Zwarte Garde aan te vallen. Het doel is om zoveel mogelijk schaden aan te richten bij een krachtbasis, vervolgens ontvang je een beloning op je thuisbasis. Er is ook een chat toegevoegd om met de mensen binnen de gevechtsgroep te kunnen communiceren. {adinserter 4}

Maar de update is groter dan dat, zo zijn er tevens verschillende tweaks en prestatie verbeteringen doorgevoerd om het spel te verbeteren. Deze update zorgt er in zijn totaal voor dat de spelervaring beter wordt, maar tevens dat het spel nog verslavender wordt.

Tevens is er balans aangebracht in het veroveren van eilanden op de kaart. Zo verlies je minder snel dorpjes als je kaart bijna vol is, maar verschijnen ze sneller als je kaart bijna leeg is. Dit betekend dat je vaker aan kunt gaan vallen als je je kaart graag leeg houdt.

De spelers die al op een hoger level zitten zullen merken dat Dr. Terror sterker is geworden, zo zal de basis sneller en meer schokbommen bevatten. Supercell was van mening dat het voor teveel verschillen zorgde dat hogere spelers 2x per week zonder moeite binnen 15 minuten Dr. Terror tot level 20 konden verslaan en zo veel grondstoffen te vergaren.

Er zijn verschillende problemen ontstaan met de balans van grondstoffen en diamanten in het spel. Vanaf nu zullen schatkisten met diamanten minder vaak verschijnen, daar staat tegenover dat er duiklocaties wel sneller opnieuw zullen verschijnen. De bouwtijd van gebouwen op een hoger level is verkort, de kosten om het gebouw meteen te laten bouwen met diamanten zijn wel gestegen. Het is voortaan goedkoper om met diamanten grondstoffen te kopen.

Visuele veranderingen


 • De medaille van de #1 speler wordt beter en beter.
 • Hoe langer je de bovenste positie vasthoudt hoe cooler de badge wordt.
 • Klik op een speler zijn badge om meer informatie te zien.
 • De vaardigheden die de kanonneerboot afvuurt hebben nu een handige tijdsklok welke aangeeft hoelang de vaardigheid nog duurt.
 • Vijandelijke activiteit opent niet meer automatisch bij het openen van de kaart.

3 Comments

 1. boom beach is keitof al degene die boom beach niet leuk vind is een tommerik

  Reply
 2. ik vind het leuk

  Reply
  • ik vind het leuk

   Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *