Tips voor beginners

Tips voor beginners bestaat uit een tiental tips voor beginnende spelers van het spel Boom Beach. De tips gaan over allerlei zaken, ook voor de ervaren spelers kunnen er tips in staan waar ze nog helemaal geen weet van hadden.

Boom Beach tips

  1. Je thuisbasis beschikt over een houtzagerij en later ook over een steengroeve en een ijzermijn. Je kunt echter ook de productie verhogen door grondstofbasissen te veroveren.
  2. Je kunt bomen op je grondstofbasissen kappen, om de bomen op je eiland te sparen, of als je meer hout nodig hebt.
  3. Probeer bij het plaatsen van je raketwerper en je mortieren je bomen te gebruiken om ze uit het zicht te houden.
  4. Grondstofbasissen kunnen verovert worden door andere spelers, als een grondstofbasis verovert is worden de defensieve gebouwen op het eiland automatisch gupgrade. Hoe vaker de basis is verovert hoe hoger het leven van de basis.
  5. Plaats nooit, maar dan ook nooit defensieve gebouwen direct naast elkaar. De bommen van de kanonneerboot kan dan in één keer beide gebouwen slopen.
  6. Bij het veroveren van eilandjes krijg je per uur een aantal goud, hout, ijzer of steen van dat eiland. Dit wordt met een bootje naar je eiland verstuurd, deze grondstoffen kunnen niet verovert worden door andere spelers, totdat je de bootjes geleegd hebt.
  7. Eilandjes die in jou handen zijn kunnen van tijd tot tijd weer verovert worden door de computer. Je moet de eilandjes dan weer opnieuw zien te verslaan.
  8. Bij Boom Beach kan je basis na een aantal uur ook aangevallen worden als je zelf nog steeds online bent. Je krijgt een melding in het rood in je scherm als je aangevallen kunt worden als je online bent.
  9. Je kunt je diamanten aan alles wat je maar kunt bedenken uitgeven. Ik raad echter aan om ze alleen te gebruiken voor je troepen. Gebruik ook nooit de “meteen” button, dit kost onnodig veel diamanten en is zonde.
  10. Verken altijd de basis van een online tegenstander, voordat je deze aanvalt. Je kan dan zien hoeveel buit je krijgt bij een overwinning en je weet waar de zwakke punten liggen.

 

Kijk op de tips pagina voor meer tips en wordt de beste!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *